В потайна доба на летище Ница
се приземява кралски самолет,
излиза Принцът с колене-мекици,
рога показва най-напред.
Посрещат го Снежанка малка
и дребен, дядо Коледа с брада,
издънки някакви, роднинки жалки,
но Кралството е във беда.
Партнира му Бегач Еленов,
от олимпийската ранг-листа,
различни начини са позволени,
щом Протоколът го изисква.
„Добре, че Кан е близо”, си мисли
Принцът, в дух изискан,
представи си картинка мила -
как за шията Барона стиска...
Следва
© Ивон All rights reserved.
Та сега прочетох "Принцеса Ивон: Началото" Продължавам нататък...