Oct 30, 2013, 8:38 PM

На кръстопът 

  Poetry » Love
414 0 1

    На кръстопът

 

Аз зная, че е трудно

живота си да промениш,

отново да повярваш,

отново да твориш.

 

Аз зная, че обмисляш

и търсиш своя път,

отново и отново

въпросите текат.

 

На думи ти не вярваш,

дела ти трябват теб,

дела и много обич,

и щастие, и ред.

 

Повярвай в моя повик,

повярвай ти на мен,

аз искрено те любя,

единствена за мен.

 

И ще спечелиш много,

душа, мечта, съдба

и ще живееш -

окрилена от Любовта!

© Вал Герх All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??