Dec 12, 2005, 9:44 PM

На кръстопът 

  Poetry
754 0 2
И тази вечер - пак си там,
звездице моя - хубавице.
И тази вечер - с теб ще споделя
за чувствата и любовта!

Кажи ми ти - която от високо наблюдаваш
и всичко виждаш - и нищо не отбягва
от зоркия ти поглед....
Кажи? - какво да правя,
в този труден ден за мен?
Кого да избера -
сърцето или разума да слушам,
за пореден път - не искам да греша.

Сърцето ми нашепва за един
а разумът ми казва:
- Спри,недей и стой си тук!
Това е сложен кръстопът,
единият е с ляв завой,
а другият на дясно сочи.

Едва ли някога ще избера - път по който да вървя!!!

© Моника Николаева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодаря Гергана за коментара
  • Аз не съм твоята звездица,но те съветвам да изберещ сърцето,то никога не луже!Има и др. "Разумът не боли,но сърцето-да!" Прекрасно стихче!
Random works
: ??:??