Живееме в наведена държава,
живееме в наведен строй!
Демократи-комсомолци ни припяват,
с ледени сърца обвити в лой.
Кривата броят за права,
правата я хвърлят в кош.
Спускат ни "свещена крава",
който я не иска, става лош!
Гладки ръбове ни поучават,
трябвало да им благодарим,
кривнеш ли – пред теб застават,
вдигнеш ли се – пада бой.
Вълчи времена настават,
времена на вълчи вой!
Не върви да поучавам,
но на края в резюме:
Ако ти не се продаваш,
няма да си невредим.
Остава ти едното право:
слуга да си на този тим!
12-17.03.2013 г.
© Димитър Христов All rights reserved.