May 5, 2016, 7:51 AM  

На лов 

  Poetry » Love
378 0 0

Не съм на лов за пеперуди.
Не ме търси в горите.
Аз съм тук - не чакам други...
Спотайваща се в низините.

Не съм на лов за думи -

 

оставам тихо и безсилно.
Не ме напускай - тъкмо свикнах
в дланите си да те крия.

В копнежите си бяхме скрили,

мъничкото драми, спомени дори,


И след време - ще си отидем непосилни,
след онова, което сърцето покори...

 

 

 

 

 

 

 

Л.П.

© Любослава Пиринкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??