Бъди ми лунна пътека
в моя живот завинаги.
Бъди светлината в тунела,
когато съм отчаян и тъжен.
Бъди ми ангел-хранител,
дори понякога да съм лош със теб -
човек съм, обикновен и затова
не мога да съм съвършен.
Бъди ми спасение,
от лютата, омразна тъга.
Бъди ми спътник в живота,
моя неземна фея, моя жена!!!
© Момчил Минков All rights reserved.
Тя го заслужава!!!