Дали те намерих
или си моя моментна наслада?
Аз съм тук да ти дам това, което мога
и да ти обещая невъзможното.
За мен любовта ти е крещящо желание,
а много любови към мен разрушила съм,
за да достигна до тебе.
Дали си грешка, питам се,
защото понякога силно боли ме...
Аз съм тук и в очите те гледам
да видя доброто, когато лошото у
тебе усещам.
И ще ти кажа, това което не искам,
онова, което трудно изричам...
Толкова мъничко ми трябва да те обичам
и още по-малко да те презирам...
За това... Обичай ме...
© Кристина Славова All rights reserved.
Хубаво чувство в хубаво стихотворение.
С много обич.