Знам, че не съм идеална,
че в мен нестихващ огън гори,
но това е муза прощална
за отминалите детски дни.
Знам, че когато съм се появила,
животът ти коренно съм променила.
Знам, че за да може аз да съм щастлива,
ти него в години си ми подарила.
И знам, че понякога забравям,
но ще се науча да го оценявам...
чак когато разбера
какво е да съм майка и жена...
Може често да не ти го казвам
и дори рядко го показвам,
но те нося в моето сърце...
Мамо, обичам те!