Имах една мечта,
тя се сбъдна!
Видях те окъпана
в светлина!
Докоснах твоята
кожа нежна,
целунах устните ти
сладки като мед!
Бях от пламък обзет,
горях и горях,
докато устните ти
целувах!
Все по-нежно
и нежно!
Танцувахме един
в друг.
Свободни и щастливи,
мила,
ти и аз завинаги!
Падам
на колене и се моля!
Душата си
пред теб разкривам -
ти си ми
всичко, ти си благодат,
моя душа
и мой свят!
И в оная паметна
нощ звездна...
Видях те скромна
и блага.
Красотата си разкри
пред мен!
И всеки дъх
бе благословен!
Ти опрости с
нежността си
греховете ми!
Ти ме възроди,
даде ми сили,
за да живея.
В едно горяхме,
пак ще горим
и нека!
Нищо не може да спре
две души,
полетели навеки!
© Давид Иванов All rights reserved.