Цветя заради мен недей убива!
Да не повяхва красота заради измамен жест!
Няма да ме впечатлиш дори с розата любима,
и не, не е игра това, не е забавен тест.
Принцеса съм, нима пък не е ясно?
Да си моят принц мечтая, считай го за чест,
но в дворец не ме води, че ще ми бъде тясно,
не физически, душата ми затворена ще е в кафез.
Вместо бижута, време винаги ми подарявай!
Вместо парцалки, заведи ме на концерт!
Спомени прекрасни с мене сътворявай,
с книга за подарък всичко с мен ще ти е шест!
Когато тъжна съм- пусни ми песен!
Когато нервна съм- бързо бягай надалеч!
И винаги завръщай се, в сиво не обагряй мойта есен,
а след бурята, повярвай, по-добра от мене няма веч!
И в щастие с мен, Овенчето, ще си живееш!
Желания щом изпълняваш- всичко ще ни е наред!
Без готвачка и чистачка вярвам, че ще оцелееш
и с мойта скромна обич ще бъдеш нов човек!
27.04.2023, Ким Джаксън
© Боряна Христова All rights reserved.