Ти научи ме да вярвам,
да търся ценните неща,
сърцето ми да затрепти от обич,
да бъда силна дори и в беда!
Ти си слънчев лъч в мойто сиво утро,
ти ме караш да летя,
без теб дните нямат смисъл,
ти си моята сбъдната мечта.
Обичам те - няма да спра да го повтарям!
Без теб не мога да живея,
щом те няма, сърцето ми от болка се превива
и дните ми са така безкрайно дълги, сиви.
© Тодорка Стойчева All rights reserved.