Jan 21, 2008, 6:16 PM

На моята любима... 

  Poetry
946 0 9

Ти ме научи да пея

песента на любовта.

Ти ме научи да вярвам,

че има и добра съдба.

Ти ме научи да пазя

истината и мъдростта.

Ти ме научи да бягам

от сянката на смъртта.

Ти ме научи да мога

себе си да ценя.

Ти ме научи много...

И с този стих ти благодаря.

© Пламен Константинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??