Защо ли след тебе да тичам,
защо ли за теб да умра? -
Ти себе си само обичаш,
в ума ти е всичко игра.
Отивай си, бягай, момиче.
Аз нямам какво да ти дам.
Отивай,където обичаш -
не искам за тебе да знам.
Ти литна по своя пътека,
но времето бърза за мен...
Потичай за здраве и нека
на някой попаднеш във плен.
Отивай си, бягай, момиче,
защо ли за тебе да знам.
Живей си живота, обичай. -
Не искам да бъда аз там.
На криво ще стъпиш, полека!
Това не е детска игра!
Днес, сбогом ти казвам и нека
съдбата към теб е добра!
© Желязка Дракалиева All rights reserved.