Бушуват, мятат се искри..
Кога и кой ще изгори?
Съвсем летален пирует,
и балерина - крехък, жалък
СИЛУЕТ!
Желание и стон, признание банално.
Навярно търсим с тебе сладко опрощение...
Във кратка форма действам аз..Разбираш ли?
ЕМОЦИОНАЛНО!
На Музата с любов и омерзение ...
© Eva Filth All rights reserved.