Oct 9, 2022, 1:26 PM

На най-прекрасната жена 

  Poetry » Love
848 0 0

За теб жадувам, за жената,

за ангела на чистите мечти,

за доброто, за светлината,

що желая в живота да блести!

 

Дете, духа ми извиси ти,

затова за идеал мечтая,

той иска волно да лети,

по-красива аз не зная!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??