НА НЕГО
Очите ти са толкова красиви,
виж, не мога да опиша с рими.
Усмивката ти моята усмивка връща,
тя Ада в Рай превръща!
Когато съм в ръцете ти, се чувствам
защитена, обичана, желана и ценена!
Не искам този миг никога да свършва
и любовта в безразличие да се превръща!
Колко те обичам - ти нямаш и представа!
Любовта е огън, пламък и жарава.
Любовта е истина, щастие, сълзи,
Тя е онова, което в нашите сърца гори!
© Дарк Стефанова All rights reserved.