Той ми каза...
Аз го предчувствах.
И се случи...
Аз - безумно негова.
Той - не го и допуска.
Не го мисля...
При него е същото.
(само че още не знае...)
Другите
все ще са недостатъчни,
щом аз съм се появила
... накрая.
© Маргарита Василева All rights reserved.