Погледни на облаците бели красотата...
Иска ли ти се при тях да си във небесата?
Полети към тях,
усети на облаците бели мекотата.
Полети към тях.
Заспи там тихо в тишината.
И там никой никога не ще те нарани.
Облачето бяло ще брани твоите мечти.
И никой никога не ще те насълзи.
Казах му на облачето бяло -
Пази него..Пази..
Спокоен искам да си на това облаче от мечти.
Спокоен и да не усещаш, че сърцето ти кърви.
От щастие и обич искам да летиш.
Денем в сънищата си красиви да заспиш,
а нощем в небесата над моята звезда да бдиш.
© Радена All rights reserved.
Никой не ти казва да го преработиш на мига. Това нещо отнема време. И усилия, тъй като колкото повече време минава, толкова чувството, с което си писала намалява. От друга страна обаче, изминалото време ще ти помогне да си видиш слабите места по-добре.
Не ти го казвам като критика и със злоба, а като добронамерен съвет. Нямам за цел да те обиждам, както и творбите ти. Сигурна съм, че никой от сайта, който ти е правил критични забележки, не цели това.
Желая ти успех!
Дай си време и оглеждай стиховете си преди да публикуваш.
Поздрави!