Той - мъжът за всичко,
но не само за едно.
Той командва всичко,
но не и в нашето легло.
Уж яде сметана от гърба ти,
а без покана тръгваш по ръба и
пак си при мен
всяка нощ и ден,
а при него си едва
веднъж на месец-два.
© Иван Иванов All rights reserved.
с обич.