Dec 1, 2011, 10:02 AM

На открито 

  Poetry » Other
1067 0 13

 

                                                          На открито

 

Каруцата на тази нощ

е натоварила звезди.

Не намерих пукнатия грош -

а съм на открито, както и преди.

© Анжамбман Анапестов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??