Apr 17, 2008, 8:25 PM

на Прага 

  Poetry » Love
734 0 4

На прага е чисто,

на прага свети,

на прага лъчисто

посрещна ме ти.

 

На прага сме двама,

на прага мълчим.

От прага на Болката

неми крещим.

© Йордан Серафимов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??