Посветено на Випуск 2014, 1 АЕГ
и по-специално 12.е
Ето ни пред прага на живота,
ето ни – изпълнени с мечти.
Вярваме единствено в доброто,
нищо лошо не ще ни сполети.
Приятелят приятеля прегръща
и всеки всекиму тихичко шепти…
В този миг аз вечно ще се връщам,
в този миг сме двама – аз и ти,
готови вече да прекрачим прага,
крилете си свободно да разперим.
В живота, дето там навън ни чака,
приятелю, с тебе пак ще се намерим.
© Или Дадарова All rights reserved.