Когато дойда тука, ме обзема
носталгия по хубавото детство,
безгрижие отново завладява ме
и се потапям във едно вълшебство.
На родния ми дом ухае тука
и всеки ъгъл къта толкоз спомени.
На прага със усмивка ме посреща баба,
с приятели до късно вън се гониме.
© Анна Дюлгерова All rights reserved.