Jan 26, 2006, 7:21 PM

На Р. 

  Poetry
809 0 1
Малка стая, обвита в сиви облаци дим,
полупразна бутилка, а в погледа блясък,
зад чашите двете с теб пушим и спорим
"с живота сме в разпра," както казал поета велик.

Живеeм с минали сенки и спомени мрачни,
а в очите сълзи от безпомощен гняв,
садистично дълбаем в раните скрити,
а после слагаме маски от фалшив весел смях

Утре трябва да бъдем красиви и свежи,
всяка поела по своя си път,
всяка със свойте проблеми и грижи
зле прикрити зад него-смехът!

© ИЛИЯНА ТОДОРОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • За съжаление, днес трябва умело да се смеем...Ако мога така да се изразя! Но, определено ми харесва!
Random works
: ??:??