НА РАЗДЯЛА
С много обич, бъди щастлива, Нели!
Пролет дъхава, мила и нежна,
замени зимата ни трудна, тежка, снежна...
И дойде вече мигът за Нели,
с космонавтите отлиташ... накъде ли...?!
Дойде мигът чакан за раздяла,
дълго мисълта ти пак при нас ще долита.
В люпилнята от теб ще помним
и сърцето, раздаващо се до насита.
Умения, опит... хигиена,
ще помним, знам - твоите заръки прецизни.
Касети, редене - симетрично,
за преглед точен и за люпене отлично!
Благодарим ти, Нели, на раздяла
и за труда ти всеотдаен, безрезервно!
Но чакат от теб щастие двойно -
грижа ,любов... И детски глъч още по-ценно!
Пътувай в пролетта щастливо...
Ще те изпратят зюмбюлите уханни, мило...
Великденски камбани пеят...
спомените с нас, мило, в сърцето ще греят!
© Елена Калчева All rights reserved.
Вие сте много чувствителна и обичаща!
Поздрав!