На разходка
Баба ми облече
новото елече.
Грабнах малкото си мече,
взех и новата си топка
и тръгнахме на разходка...
Аз на люлка се люлея.
Весело си пея.
Дядо вестник си чете.
Баба плетка си плете.
Двама гледат ме от пейката
как поливам с лейката!
© Снежана Терзиева All rights reserved.