Гола и красива, като мечтите ти,
щастливо светя в мъжките ти длани,
леглото ми са нежните ти стихове,
възглавница – сълзата ти проляна.
Пулсирам в побелелите ти слепоочия,
а ти възторжено ме галиш.
В такава нощ душите ни, любими,
най-нежен валс танцуват.
И на разсъмване – се любят.
09.04.2009 г.
Весела ЙОСИФОВА
© Весела ЙОСИФОВА All rights reserved.