Разплака се небето на разсъмване,
че нощта го беше стиснала за гърлото,
с идеята да й разкаже всичко.
И заваляха хладни и горчиви капки –
мислите...
Небето се разплака на разсъмване.
Сънят не беше сбъдване,
а само... истина.
Която бе изпепелила светлината.
© Нели All rights reserved.
Поздравления, Нели!