Feb 4, 2010, 11:58 AM

На Ромео и Жулиета 

  Poetry » Phylosophy
563 0 0


Чаках до дома ти да те видя на балкона,
но не те съзрях.

Чаках в съня ти да те срещна,
но не можах.

Чаках до света ти, за да вляза,
но не успях.

Така с чакане до днеска оцелях.
Сега не чакам. Защото мисля,
че разбрах – животът не е само чакане!

А последователност от стъпки
по пътя ни напред към нас и светлината,
за които трябва да сме готови и да вървим …

© Яни All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??