Днес играеш със слънчеви зайчета, сине,
но те гледам как бързо растеш,
други зайчета утре ще гониш, по "мини"
и по тях ще въздишаш с копнеж.
Колко стара ще бъда тогава,
на четирисет цели лета!
Не усетих от майчини грижи
младостта ми кога отлетя.
© Мария Мирчева All rights reserved.
А летата...важни са летата на душата...
Поздравления!