Feb 7, 2007, 5:59 PM

НА СЕЛО Е ТАКА 

  Poetry
671 0 3
НА СЕЛО Е ТАКА

Баба Тръндафора клати клона
една круша се търкулна по склона,
кат я видя малкия Пенчо
и си изплю беберона

По надоле бате Киро
бута фелосипед нагоре по баиро
Гледа и се пули,
крушата покрай него се търкули

По нагоре Пенчо риве,
Киро се фърли да я улови
Бабата търчи и тя,
вееееее бялата коса

Таз картинка мила, родна
запечатах бърже с фотоапарат
Аз минавах там случайно
се усмихнах и ... отминах :)))

© Бисер Дръпничорапчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??