May 22, 2013, 9:30 AM

На шепата във необята 

  Poetry » Love
529 0 0

Мога да имам всичко,

но аз бягам от този свят...

мога да остана без нищо

и въпреки това да съм богат,

аз бягам от всяко щастие

и идвам при теб...

във твоя необят -

на шепата във сладкото причастие...

шепа измислен свят -

на прах...

а всъщност всичко...!

Там - насред всичкото

образувал се е кръг от нищо -

пролука в скута на небесата,

породена от небесна мълния -

твоя рана,

решил съм аз да я запълня

и там ще остана...

в шепата на необята...!

 

 

 

 

© Маломир Стръков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??