На Силвия Ч.Р.Д.
Числото пет не е съвсем обикновено...
Имат го, които със любов се трудят.
Неуморно, за да постигат непременно
желанията си, и отличници да бъдат!
А и водолей ако са, пък са красиви!
Много шумни, на моменти диви!
Искат “само” всичко и са щастливи,
но събуждат завист, та все са криви…
Там, където са- купон веднага става
и самите себе си до дъно дават!
С умение и такт конфликти потушават
Ала от нищо куп врагове създават!
В беда ли си- обаче, те се превръщат
в добра фея и не чакат да им връщаш!
Чистофайници и горди, ако имат къща,
и да е селска- замък ще изглежда също!
Такава, Силве си, почти без недостатък!
Макар да те познавам само виртуално
от Откровенския ни допир много кратък…
Надявам се все някога и да е реално!
Здраве, щастие, любов, успехи милион
да имаш! А за начинанията- поклон!
От сърце ги пожелавам в дозата- вагон!
И честит да бъде новият ти дом!
Непрекъснато да пълниш нещо в него,
и всички все произведения на твое его:
книжки, стихове, романи и...ново чедо!
Че децата щастие са и бъдещето-ведро!
Пожелавам ти го от сърце и със любов!
Възрастово сме различни, ала твоя зов
бе моя пръв приятел в сайта за мен нов…
Друг дълго нямах за подобен жест готов!
Бъди и остани такава “во веки и веков!”
05.02.2024 г
© Ирина Филипова All rights reserved.