Dec 4, 2009, 11:21 PM

На спомена на прага 

  Poetry
510 0 5

 

            Поспри за миг на спомена на прага,

            постой... на болката напук,

            но щом дъхът ми спре в косата ти -

            върви си! Не оставай тук!                   

                       

            Вземи във шепа мигове прашасали,

            вземи сърдечния неравен звук 

            и мислите вземи - преди да вампирясат!

            Върви си! Не оставай тук!

            

            Не те задържа нищо в мойте спомени -

            реалността стопи ги - пролетен капчук.

            И само две сълзи, през смях отронени

            си спомнят, че си тръгна, че те няма тук.                         

© Даниела All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??