Mar 25, 2007, 2:03 AM

На Станимир 

  Poetry
656 0 0

На Станимир

Не исках много, исках всичко,
исках твоите дни,
нощите омайни,
страстите безкрайни!
Исках милите слова,
нежните целувки на света!
Не исках много, исках всичко!
Не го получих аз това,
затуй избрах да съм сама!

© Ваня Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??