Дори в най-тъжните си дни,
дори в най-тежката си горест,
аз знам – там някъде си Ти
и даже Бог не смее с мен да спори...
Дори останал без надежда,
аз знам, че има чудна светлина;
с която всичко - някак се подрежда,
щом моята, е в твоята ръка.
И дните ми – към твоя нежен ритъм,
настройват се като вълшебни струни;
мелодия прекрасна ме оплита
и сякаш разговаряме...без думи.
Усещам Те, когато се разкъсваш
на атоми – от хиляди проблеми...
Усещам , как душата ти възкръсва,
щом Обич на крилете си Те вземе...
Усещам Те, Усещам Те, до лудост;
и отговорите, са страшни и логични...
Ала до вечност съм готов, да чакам чудо,
да чуя само твоето: „Обичам Те”.
Кирил , 20.09.2018 г. , Бургас
© Кирил Ганчев All rights reserved.