Сън в очите не пристига,
гола съм пред теб в душата
и бленувам те на живо
да те видя със сетивата.
Ти прекрасен си за мен,
стопляш ме така красиво -
тази нощ като в слънчев ден,
пръсти вплели на местенце диво.
Там сред звездите под открито небе
сътворяваме наше чудно море -
море от любов, тайнство и мир,
които стоплят ми сърце,
и усмихват взор унил.
Обичам те Любов,
мечта споделена,
спътник, другар,
горски пратеник на Елена...
© Елена Трендафилова All rights reserved.