На теб дължа усмивката,
игриво на устните закачена.
На теб дължа и малкото
останало от мене.
Не искам да си спомням за тъгата,
премеждията, сълзите,
не искам да развалям спомена –
отдавна сухи са очите.
Аз искам само да си с мене,
да не забравя твоето лице.
Защото казват – времето отнема
и най-скъпото на младото сърце.
© Няма Начин All rights reserved.