Обичам всичко свято -
значи обичам и теб!
Помня нашето лято -
то ми напомня за теб!
Твоята снимка целувам
и тихо заспивам в здрача,
усещам, по-точно сънувам
и без да искам аз плача.
Ръцете ти - те ме повдигат,
качват ме на крилете на любовта,
клепачите ми уморени се надигат
с надеждата да не е свършил сънят.
© Дидони All rights reserved.