Feb 23, 2011, 8:59 AM

На учителя с любов 

  Poetry » Other
1606 0 2

На учителя с любов се поклони,
в подарък своето сърце му поднеси,
че той ти дава знание,
неуморно, всеки ден без колебание!

Учителят е твоята опора,
дори когато ти се плаче,
учителят ще каже:
махни реката от сълзи
и пак се усмихни!

Той книгата пред теб отваря,
прочети я и ще разбереш -
в този свят чрез много труд
ти своя път в живота си ще избереш!

© Линдзинка Колева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??