Малката прекрасна Ния
е като фурия.
Тича,скача,пада,става.
С песнички ни забавлява.
Думички безброй реди
цяло стихче сътвори.
Пред екрана тя застава
и танцува до забрава.
Всички вкупом тя строява
за гимнастика и вдига врява.
Пляска със ръчички,тропа със крачета.
Мятаме се всички като весели джуджета .
Бабината кукла две годишна става.
Днес подаръци ще се раздават.
И целувки,и прегръдки ще получи малката омайница.
Тя е нашата Искрица и Сияйница.
© Мими All rights reserved.