Не ща нищо, нищо. Нищо не ми трябва на земята.
Всичко е вятър.
Елин Пелин „Земя“
Вятърът богат е неимоверно,
че хората по него са захвърляли
мечти, желания, копнежи,
старания, усилия, надежди.
И думички безброй се реят
наред със мисличките прости,
а чувствата все още тлеят
с обещанията, останали сиротни…
09.06.2013
© Надежда Тошкова All rights reserved.