Като капка на върха на листото,
полюшвам се...
Кога ще се отроня?
Като река, хваната в руслото,
лутам се...
Кога ще прелея?
Като вятър, заклещен във клоните,
дърпам се...
Кога ще полетя?
Вчера не успях,
но може би утре...
а не е ли по-добре сега!
© Елена All rights reserved.
капчица си...и река...и вятър...страхотно!
с обич, Елена.