Листа на роза, нежни като коприна,
диво сърце - необуздано.
Детско излъчване - полугласно,
прелестна като видение,
изящна като кукла…
Ти сън ли си или реалност,
има ли те или си илюзия.
Отново поглеждам в очите ти
и виждам това, за което мечтая.
Искам да те усещам до мен,
само твойте устни желая.
Гледам те там стоиш сама,
чудя се какво става в главата ти.
Изглеждаш унила
и понякога се усмихваш.
Загадъчна ми изглеждаш, прекрасна…
Защо не се откриеш?
Аз съм срещу тебе.
Жаден за всеки твой жест…
Ако вървиш към залеза…
Нека съм с теб… бъди с мене и ти…
© Сириус Блек All rights reserved.
Аз съм срещу тебе.
Жаден за всеки твой жест…"
Страхотно е! Обичам произведенията ти;влагащ толкова чувство в тях!