Беше нощ гореща.
Телефонът ми стоеше отсрeща.
Изведнъж светна, зазвъня.
Номер непознат беше това...
...
Беше лято на морето.
Имах бутилка.
Хвърлих я във водата,
вътре с бележка.
...
"Бях си на плажа един ден.
Загледах се във водата.
Останах учуден
какво донесе вълната -
шише с лист тесен,
на който номер беше нанесен.
Мисъл ме озари на мига -
ще се обадя още сега!"
...
Мина време.
Телефонът ми зазвъня.
Търсиха мене -
ти беше това.
...
Любов красива се роди
между две сърца добри.
Щастливи сега са те
и дано вече така да е!
© Ив All rights reserved.