Jan 17, 2008, 2:12 PM

Над нещата 

  Poetry » Phylosophy
1454 0 5
Опитвам се да бъда над нещата...
От облаците някъде да преценявам,
да се усмихвам на обидата и клеветата,
и... донякъде успявам.
Опитвам се да бъда над нещата...
Да съм мила и да съм любезна
със презрението и пустотата
и... притихвам.
Опитвам се да бъда над нещата...
та никой моят гняв и да не вижда.
Изпитвам лека болка непозната,
но лечение... не се предвижда.

© Люска Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??