Верен приятел, временен враг,
втурва се в нещото Нищото с вик.
Звънко се смее, хвърля в боклука
онова, от което нуждаем се тук.
И какво от това, че бе нашето нужно
щом без него се справяме дружно,
както се справят децата с белята…
Петък е – петъкът над нещата!
© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.