НАДЕЖДА
На слънцето лъчите ме огряват
и лястовички песен ми запяват.
Аз рея поглед горе в небесата,
на тях се радвам, а и на реката.
Тече си Дунав бавно и спокайно
и чакам аз до болка отмаляла,
да дойде мойта лястовица бяла...
© Виолета Минчева All rights reserved.