Oct 15, 2013, 7:52 AM

Надежда 

  Poetry » Love
476 0 1

    Надежда

 

От сърцето ми

  частица си,

 от душата ми

  искрица си.

 

Ти запали в мене огън,

   огънят на любовта,

и надеждата ми върна,

                              за живота...

© Вал Герх All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодаря за малките, силни и на място казани стихчета! Поздрав!
Random works
: ??:??