Луната пак погали тишината ми
и се усмихна с лунната си тайнственост,
сякаш сплиташе ореол от щастие
около моите вълшебни залези.
А звездните пулсиращи сияния
разпалиха в очите ми копнежи
и като свежо пролетно дихание,
обагри в цвят мечтаните надежди.
© Дочка Г All rights reserved.